Intake / Eerste afspraak – Tandartspraktijk aan de Haven – Amersfoort
Welkom bij
Tandartspraktijk aan de Haven

Intake / Eerste afspraak

Eerste afspraak om even kennis te maken met de tandarts en de praktijk (Dit is exclusiefcontrole, Röntgenfoto’s of behandeling.) = Kost niets

(Deze afspraak is om een idee te krijgen of u deze praktijk überhaupt wat voor u is)

Bij de eerste afspraak, de intake, dient u mee te nemen:

  1. Een geldig legitimatiebewijs (rijbewijs, identiteitsbewijs of paspoort)
  2. Indien u geen tandartsverzekering heeft, dient u na de afspraak direct af te rekenen, u dient een pinpas mee te nemen met tenminste 120 euro te goed. Er kan niet met contant geld worden betaald, we sturen geen rekeningen. Als u wel een tandartsverzekering heeft dan kunnen wij de rekening naar uw verzekeraar sturen. Uw verzekeraar zal uw rekening vergoeden, naar gelang de dekking van uw verzekering. Als u nog een eigen bijdrage moet betalen, dan zal uw verzekeraar u daarvan een rekening sturen.
  3. Wij verstaan alleen de talen Engels en Nederlands. Mocht u deze talen niet of onvoldoende machtig zijn, dan dient u iemand mee te nemen die oud genoeg is om iets van tandheelkundige termen te begrijpen en die de communicatie tussen ons kan vertalen.

Voor een ‘intake’ of ‘aanname-afspraak’ hebben we als eerste wat gegevens van u nodig. Dit zijn gegevens als naam, geslacht, leeftijd en adres. U kunt deze gegevens telefonisch aan ons door geven of u kunt uw gegevens op onze website online invullen. Vul vervolgens daar uw gegevens in en klik vervolgens op verzenden. Uw Inschrijfverzoek komt dan in onze email-box terecht, ons baliepersoneel zal u vervolgens zo spoedig mogelijk opbellen voor het maken van een intakegesprek.

Als u uw gegevens hebt ingevuld, betekend dat niet, dat u meteen bent aangenomen binnen onze praktijk. Tijdens het intakegesprek kunt u zelf bepalen of u wel patiënt wilt worden in onze praktijk. Ook kunnen wij bekijken of er misschien iets is waardoor wij u niet kunnen aannemen. Pas na wederzijds goedvinden tijdens het intakegesprek wordt u patiënt binnen onze praktijk.

Meestal trekken we een half uur uit voor het intakegesprek. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend, we rekenen dus geen kosten voor de intake-afspraak. Op die manier heeft u genoeg tijd om vragen te stellen of uw verhaal te doen. Als u tijdens het intakegesprek een goed gevoel hebt bij onze praktijk, en patiënt wilt worden, dan is er, als u dat wil, vaak ook nog wat tijd voor een controle met het maken van nieuwe foto’s, als die ouder zijn dan 2 jaar.

tarieven:

  • Controle (C11): 22,16 €

  • 2 controlefoto’s (2 x X10): 32,66 €

Als u besluit de controle en de foto’s te laten nemen dan worden deze natuurlijk wel in rekening gebracht.

Mocht u alleen een keer op een vrijblijvend kennismakingsgesprek willen komen of als u bij nader inzien tijdens het intakegesprek toch geen patiënt wilt worden, dan brengen we u geen kosten in rekening.